Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 18 iulie. Berbecii trebuie să schimbe anturajul. Leii se comportă exemplar

HOROSCOP 18 iulie. Berbecii trebuie să schimbe anturajul. Leii se comportă exemplar

HOROSCOP 18 iulie. Berbecii trebuie să schimbe anturajul. Leii se comportă exemplar
17 Iul 2019   •   16:08

Horoscop Berbec. Te afli într-un anturaj preponderent feminin, dar în care nu te simţi prea în largul tău, de parcă nu s-ar discuta lucruri care să te intereseze şi pe tine. Faci cumva opinie separată, chiar dacă eşti de acelaşi sex ca tovarăşele tale, pentru că tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discută despre cumpărături, despre preţuri, despre activităţi mondene, or tu eşti acum stresat de cu totul alte aspecte. Dacă nu-ţi găseşti locul în acest mediu, fă un efort să pleci de aici, ca să nu strici atmosfera în jurul tău cu o stare de indiferenţă care-i poate deranja pe ceilalţi.

 

Horoscop Taur. Nu pune la suflet conflictele care mai apar în mediile prin care treci. Dacă te laşi păcălit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reacţiona şi mai dur, şi nu are rost să torni gaz pe foc în acest mod. Ia-o şi tu în glumă, răspunde ironic ori de câte ori vezi pe cineva nervos, pentru că aşa vei dezamorsa mult mai repede orice situaţie conflictuală. A intra şi tu în capcana nervilor, nu ajută pe nimeni, pentru că tu ai putea fi şi mai agresiv în manifestare, ca atare tu trebuie să fii cel care stă departe de ispita certurilor aprinse!

 

Horoscop Gemeni. Tu îţi vezi de treabă cu seriozitate şi simţ de răspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care îţi stau alături şi care fac tot posibilul să profite de eforturile tale şi să tragă, mai apoi, succesul doar pe turta lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui îţi oferi azi serviciile, ca nu cumva să fie vorba de nişte profitori mincinoşi care se bucură de tot ceea ce faci, iar la final îşi asumă ei toate creditele, uitând chiar să-ţi şi mulţumească pentru rolul jucat de tine. Mai bine îţi urmăreşti doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru că azi nu merită să oferi nimic celor care îţi ţin companie.

 

Horoscop Rac. Ai mare grijă la cele mai banale tranzacţii financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ţi dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măşti false şi se preface a-ţi fi prieten sau partener cu intenţii serioase, dar mai devreme sau mai târziu vei afla ce intenţionează şi te va decepţiona. Fii deci mult mai prudent când vine vorba de cheltuieli şi plăţi sau de contracte care par mult prea frumoase ca să fie adevărate, pentru că se ascunde şi ceva urât în spatele aparenţelor înşelătoare.

 

Horoscop Leu. Nu primeşti întotdeauna aceleaşi semne de afecţiune şi de simpatie de la cei din jur, chiar dacă tu le vorbeşti amabil şi frumos. Unii vor da replici severe chiar şi la cele mai plăcute gesturi ale tale, dar nu pui la suflet acest comportament. Eşti convins că fiecare are toanele lui şi, dacă azi se poartă urât, mâine sigur îşi vor da seama de felul cum te-au tratat şi vor repara greşeala. Dai dovadă de atâta înţelegere şi toleranţă, care îi vor dezarma foarte repede pe cei nervoşi şi agresivi, deci nu aluneca şi tu pe aceeaşi pantă!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close