Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Una dintre zodii își vede dorințele îndeplinite foarte curând

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Una dintre zodii își vede dorințele îndeplinite foarte curând

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Una dintre zodii își vede dorințele îndeplinite foarte curând
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Sep 2019   •   16:17

Horoscop 17 septembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop Berbec

Eşti un profesor apreciat în ochii altora care abia acum fac primii paşi într-un domeniu în care tu ai reuşit. Eşti un exemplu demn de urmat, ca atare trebuie să împărtăşeşti învăţăturile tale pentru că ai alături adepţi care stau cu urechile pâlnie la ce ai tu de spus. Nu o faci nici cu emfază, nici cu superioritate, ci cu modestia ta caracteristică, deoarece eşti de părere că informaţia trebuie să circule, să treacă de la un om la altul. Şi tu ai învăţat de la alţii şi acum e rândul tău să transmiţi mai departe ce ştii.

Horoscop Taur

Nu ai mai avut parte demult de o zi atât de bună şi de energică, de parcă s-au adunat în acelaşi timp mai multe forţe care vor conlucra în favoarea ta. Asta e şansa ta de afirmare, norocul tău de a-ţi vedea visul cu ochii, o ocazie rară de succes. Parcă totul se rezolvă mai bine decât ai fi putut spera, ocrotit de o aripă protectoare, Profită de auspiciile grozave ale acestei zile care te pot duce chiar şi mai departe decât ce ţi-ai propus, un val te împinge repede şi uşor spre ţinta cea mai înaltă.

Horoscop Gemeni

Numai de tine depinde cum repari o problemă care te-a stresat prea mult în ultima perioadă. Eşti pe calea cea bună spre rezolvarea ei, dar încă nu poţi depăşi nervozitatea şi irascibilitatea care s-au acumulat. Ai mare grijă la energia pe care o canalizezi azi spre scopul propus, pentru că nu reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi poţi spune sau face ceva impulsiv într-un moment nepotrivit încât să strici tot ce ai clădit până acum. Calmează-te înainte de a face un pas mai departe!

Horoscop Rac

Ai la cine apela, la nevoie, priveşti în jurul tău şi descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acţiunile tale cu ceea ce pot. Totuşi, nu toţi se vor ţine de cuvânt, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul în piept că-ţi poate rezolva ţie cine ştie ce problemă. Unii aruncă promisiuni în vânt, alţii se dau mari că-ţi pot oferi marea cu sarea, dar dacă ai apela la ei, în mod concret, ai vedea că încep să bată în retragere, căutând scuze puerile. Tot tu, de unul singur, eşti capabil să depăşeşti momentul!

Horoscop Leu

Te bucuri de o bună colaborare cu persoanele implicate în acelaşi proiect ca şi tine. Fiecare separat, aveţi interese comune şi vă uniţi forţele pentru a ajunge acolo unde v-aţi propus. Nu vă subminaţi unii altora autoritatea, nu vă criticaţi, ci, dimpotrivă, descoperiţi o cale excelentă de a vă completa şi a vă susţine unii pe alţii. Nici urmă de competiţie sau de egoism aici, încât nici nu-ţi vine a crede cât de bine merge relaţia. Cât timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, şi ceva de câştigat de aici, nu are rost să vă puneţi beţe în roate, ci să vă sprijiniţi reciproc!

Horoscop Fecioară

Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă azi o problemă cu care te-ai confruntat multă vreme, dar care îşi găseşte soluţia aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parcă ţi se face dreptate într-o clipă, în ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a le reaşeza pe toate pe făgaşul normal. Ai motive de bucurie, pentru că resimţi această situaţie ca pe un drept recâştigat pe merit şi pentru care ai de ce să fii fericit.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close