Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Se deschid noi orizonturi profesionale pentru una dintre zodii

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Se deschid noi orizonturi profesionale pentru una dintre zodii

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Se deschid noi orizonturi profesionale pentru una dintre zodii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
16 Sep 2019   •   23:31

Horoscop 17 septembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 17 septembrie Berbec

Este o zi în care totul pare stresant, chiar dacă te retragi din viaţa publică. Ai putea să-ţi foloseşti spontaneitatea făcând glume bune. În acest fel, detensionezi atmosfera din jurul tău, cu succes.

Horoscop 17 septembrie Taur

Ai tendinţa de a te simţi destul de limitat, astăzi. Libertatea de mişcare este absentă şi realizezi că nu ai încotro să te îndrepţi, pentru a face lucrurile bine. Fii atent la ce ţi se spune de către şefi.

Horoscop 17 septembrie Gemeni

Deşi comunici cu cea mai mare uşurinţă astăzi se eşti neatent la potrivirea sensurilor cuvintelor şi rişti să faci gafe. Nu încerca să îndrepţi greşelile comise ci fii sincer şi recunoaşte-ţi slăbiciunile.

Horoscop 17 septembrie Rac

Reacţionezi la orice stimul exterior, cât de mic, într-o manieră nu foarte obiectivă, ceea ce îţi poate aduce reacţii maliţioase din partea celor apropiaţi. Vestea bună este că ştii ce spui şi ce ai de făcut.

Horoscop 17 septembrie Leu

Este o zi în care ar fi bine să-ţi păstrezi liniştea interioară. Dacă izbucneşti de fiecare dată când te superi, rişti să rămâi singur. Mai bine canalizează-ţi întreaga energie spre lucruri simple şi frumoase.

Horoscop 17 septembrie Fecioara

Ai nevoie de o judecată limpede şi obiectivă pentru a reuşi să găseşti soluţii la ceea ce trebuie să clarifici. Se deschid noi orizonturi profesionale, dar aveţi senzaţia că vă aşteaptă din nou clipe grele.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close