Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Romantism pentru Capricorni, Scorpionii știu să farmece și contează pe magnetismul lor

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Romantism pentru Capricorni, Scorpionii știu să farmece și contează pe magnetismul lor

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Aceasta este ziua lui "eu pot" și ne vom depăși cu siguranță limitele, surprinși de realizările noastre. 

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Romantism pentru Capricorni, Scorpionii știu să farmece și contează pe magnetismul lor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Sep 2022   •   08:06

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot câștiga bani sau pot rezolva lucruri la locul de muncă împreună cu echipa, astfel încât să nu mai piardă sau chiar să câștige bani, dar cel mai probabil vor câștiga. În plus, inovații și originalitate. 

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii se cred capabili și își găsesc curajul să ia inițiativa, fie în diverse proiecte, fie și să-și mărturisească sentimentele. E bună zi sentimental. 

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, acest "eu pot" înseamnă răbdare, toleranță, mai ales răbdare, lucru la care nu sunt premianți și mai ales în relațiile de familie, li se cere să aibă tact cu cei apropiați. Bună zi și pentru sănătate. 

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de prietenii și de mâini întinse, ajutoare pe care le pot primi datorită cunoștințelor pe care și le-au făcut de-a lungul timpului. Rețeaua de prieten se activează.

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii iau decizii chiar și peste șefi sau împreună cu șefii, dacă le acceptă originalitatea și creativitatea, dar ideile lor sunt mult mai productive și pot aduce mai mulți bani. 

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aceasta cu "eu pot" înseamnă să bată la uși și să insistă până când ele să deschid, pentru că pot obține un act sau o aprobare foarte importantă pentru ei. 

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele - e mai important ce poate omul de lângă ei și pe care îl susțin sau află de niște planuri și de niște proiecte și asistă de la distanță, sprijină de departe. 

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpion, este o zi a propunerilor pe care le avansează către persoane cu care vor să colaboreze și pot fi acceptate aceste propuneri pentru că știu să farmece și e bine să conteze pe magnetismul lor. 

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii lucrează de zor astăzi și pentru că se țin de treabă, au persistență și izbutesc la finalul zilei pot culege niște roade frumoase.

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, această zi a puterii și a limitelor pe care le depășim are și în cazul lor o valoare extraordinară, atât în relațiile cu oficialii, acolo unde au de rezolvat probleme și știu să insiste cu farmec este adevărat, dar și în relațiile sentimentale. Se anunță călătorii romantice. 

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii pot realiza lucruri în casă. Fie se concentrează și au nevoie de singurătate pentru a termina o treabă, fie chiar se ocupă de casă, dar fac lucruri extraordinare. 

Horoscop 14 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua este aducătoare și în cazul lor de idei grozave pe care le pun în practică. Planurile trec de pe hârtie în viața reală și pot avea fantastic succes, inclusiv aplauze și apreciere. 

O zi foarte frumoasă dacă ne mobilizăm, credem în forțele noastre, le-am testat între timp, de aceea credem și le punem la treabă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close