Antena 3 CNN Horoscop Cum să-ți alegi prietenii în funcție de zodie - Acestea sunt cele mai drăgute semne zodiacale

Cum să-ți alegi prietenii în funcție de zodie - Acestea sunt cele mai drăgute semne zodiacale

Cum să-ți alegi prietenii în funcție de zodie - Acestea sunt cele mai drăgute semne zodiacale
12 Ian 2018   •   13:56

De ce vecinul tau nascut in zodia Gemeni nu pare niciodata acasa atunci cand il suni? Oare toate persoanele nascute in zodia Balanta sunt la fel de cool ca prietena ta? De ce este atat de greu sa iti intelegi partenerul de afaceri din zodia Rac?

Interactiunile sociale si prietenia sunt parti importante din viata care iti ofera stimulare mentala. Cu toate acestea, fiecare semn zodiacal abordeaza prietenia intr-un mod diferit.

BERBEC - Te vei imprieteni usor cu el. Te va incanta cu farmecul sau, generozitatea si modul de gandire pozitiv. Cu toate acestea, atunci cand relatia de prietenie nu ii va mai aduce beneficii, va renunta la ea. 

TAUR - Este de incredere si onest. Daca iti promite ceva, se va tine de promisiune cu siguranta. Cu toate acestea, daca si-a pus ceva in minte, nu incerca sa il contrazici.

GEMENI - Este cel mai bun prieten, comunicativ si sociabil. Fara tine, se va simti pierdut si singur. Te vei distra alaturi de el la orice petrecere.

RAC - Ai nevoie de mai mult timp pentru a-l cunoaste, insa vei avea o surpriza dupa ce il vei descoperii. Sensibil si emotional, iti va pretui prietenia. Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop semne zodiac prieteni
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close