Antena 3 CNN Horoscop Ce secret ascunde ultima cifră din anul nașterii tale

Ce secret ascunde ultima cifră din anul nașterii tale

Ce secret ascunde ultima cifră din anul nașterii tale
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Aug 2018   •   10:35

Această zi importantă poate să îți ofere informații despre personalitatea ta, implicit a semnului zodiacal în care te naști.

Dacă anul nașterii tale se termină în 0 sau 1, atunci metalul este elementul tău. Trăsăturile tale predominante de personalitate sunt flexibilitatea, puterea de concentrare și nevoia de spațiu personal. 

Oamenii născuți în anii care se termină cu cifrele 2 sau 3 sunt de obicei volatili, dar se adaptează ușor. Dacă faci parte din această categorie, atunci probabil ești sensibilă, empatică, creativă și intuitivă, iar conversațiile sunt punctul tău forte.

Lemnul (4 sau 5) este aproape sinonim cu statornicia. Dacă acesta este elementul tău, atunci înseamnă că poți rămâne cu picioarele pe pământ indiferent de situație. Principalele tale scopuri sunt progresul și evoluția.

Focul este simbolul pasiunii. Dacă 6 sau 7 este ultima cifră a anului în care te-ai născut, înseamnă că ești o persoană aventuroasă, puternică, competitivă, neliniștită și impulsivă. Trăsăturile de personalitate predominante sunt puterea de seducție și afecțiunea.

Pământul (8 sau 9) este elementul stabilității. Acest lucru înseamnă că ești răbdătoare, înțeleaptă și precaută, mereu în căutarea perfecțiunii. Știi să dai sfaturi înțelepte celor din jur, iar logica te ajută în acest sens. De asemenea, ești responsabilă, iar loialitatea te face să te sacrifici des, potrivit divahair.ro.

×
Subiecte în articol: an nastere
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close