Antena 3 CNN Horoscop Ce lucruri ascund nativii celor 12 semne ale zodiacului

Ce lucruri ascund nativii celor 12 semne ale zodiacului

Ce lucruri ascund nativii celor 12 semne ale zodiacului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Noi 2017   •   12:22

Nativii celor 12 semne zodiacale au avut întotdeauna ceva de ascuns. În timp ce unii se rușinează cu defectele lor, alții ar face orice ca nimeni să nu afle cea mai rea latură a lor. 

Berbec
Este cel mai egoist nativ dintre toate semnele zodiacale. Potrivit lui, el este întotdeauna pe locul întâi, indiferent de adversar. Are un orgoliu atât de mare, încât nici atunci când greșește nu e în stare să recunoască. Acest lucru nu îi va aduce întotdeauna succes, așa că ar trebui să mai lase capul plecat, informează clickpentrufemei.ro.

Taur
Dacă nativul Berbec este egoist, nativul Taur este cel mai încăpățânat dintre toate zodiile. Dacă își pune ceva în minte, va face orice să îl ducă la bun sfârșit. Uneori, e în stare să rupă prietenii de durată și să își trădeze până și cei mai apropiați prieteni pentru a-și atinge scopul, lucru care nu îi plasează în categoria celor mai de încredere.

Gemeni
Deși nu va recunoaște niciodată, nativul Gemeni este bârfitorul zodiacului. Îi place să știe tot despre toți și să îi vorbească pe la spate cu nonșalanță. E mereu preocupat de ce se întâmplă în jurul său și nu își dorește să îl întreacă nimeni. Are o invidie uriașă și e capabil de multe fapte murdare.

Rac
Dacă nu ar fi cineva alături de el, nativul Rac ar fi la pământ din pricina moralului său. Este o persoană slabă, care nu e în stare să lupte și vrea să ascundă această slăbiciune cu orice preț. Nu suportă să fie sensibil și caută întotdeauna să afișeze o altă imagine decât cea reală. Dar numai el știe ce e în mintea sa.

Leu
Îi place să o facă pe șeful și îi iese de fiecare dată, însă tocmai atitudinea aceasta îi va atrage foarte mulți dușmani. Nativul Leu este plin de sine, încrezut și crede că le știe pe toate, când de fapt, nu știe mai nimic. Aroganța și setea de putere îl pot transforma peste noapte din rege în cerșetor.

Fecioară
Cu siguranță, toată lumea știe că nativul Fecioară este criticul zodiacului. Pur și simplu, nu ai cum să îl schimbi! Firea sa severă și de neînduplecat îi pune pe jar pe toți cei care vor să i se alăture, iar unii dintre ei cedează înainte de a fi construit ceva. Din cauza perfecționismului dus la extrem, nativul Fecioară nu are prieteni, dar își face cu ușurință o mulțime de adversari.

Balanță
Ai crede că e o ființă boemă, care dorește pacea în lume și echilibrul, când de fapt, nativul Balanță este cel mai mincinos dintre toate semnele zodiacale. Felul lui de a fi te face să crezi că e precum un înger, pe când el încearcă să te manipuleze și să te facă să crezi ce vrea el să crezi. Are vorbele la el, dar nu întotdeauna întâlnește persoane naive.

Scorpion
Fire instinctuală, nativul Scorpion te soarbe din priviri de la prima întâlnire. Dacă cineva i-a căzut cu tronc, va face tot posibilul să o aducă în dormitor pe acea persoană. Din pricina caracterului său puternic, ar fi în stare să recurgă și la amenințări, doar pentru a fi mulțumit. În general, e bine să te ferești de acești oameni, până nu e prea târziu.

Săgetător
Nu e vina sa că îi place să petreacă până uită tot ce s-a întâmplat. Petrecărețul zodiacului este o persoană veselă, optimistă, căreia îi place viața, dar are și un defect uriaș: dacă se amețește, ar fi în stare să pornească un război. Deși nu e genul de persoană violentă, alcoolul pune stăpânire cu ușurință pe mintea sa și îl poate transforma în totalitate.

Capricorn
Este cel mai plictisitor semn zodiacal. Da, și asta nu pentru că nu are multe lucruri de spus, ci dimpotrivă, pentru că este prea inteligent și mereu le știe pe toate. Dacă nu te ridici la nivelul așteptărilor sale, s-ar putea să te plictisești enorm discutând despre filosofie, salvarea planetei și schimbările climatice.

Vărsător
Este cel mai ciudat semn zodiacal, potrivit astrologilor. Mulți nativi poate ar lua acest lucru drept un compliment, când de fapt este unul dintre cele mai mari defecte. Nativii Vărsător sunt ființe bipolare, extrem de dificile și nu știi ce gândesc cu exactitate. Uneori sunt fericiți și iubitori, alteori sunt tăcuți, depresivi și foarte răzbunători. Pe unii dintre ei ți-e frică să îi ai alături.

Pești
Defectul unui nativ Pești? Faptul că este mult prea delăsător și poate fi convins cu ușurință să recurgă la lucruri total opuse. Din pricina naivității sale duse la extrem, e ușor de corupt și poate să intre într-o lume nefastă, care să îi pună în pericol viața. Dacă va avea un anturaj negativ, înseamnă că o mare parte din calitățile sale se vor pierde.

×
Subiecte în articol: zodie lucruri defecte greseala
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close