Antena 3 CNN High Tech ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII 8 MARTIE. Google sărbătorește Ziua Internațională a Femeii cu un doodle inedit

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII 8 MARTIE. Google sărbătorește Ziua Internațională a Femeii cu un doodle inedit

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII 8 MARTIE. Google sărbătorește Ziua Internațională a Femeii cu un doodle inedit
07 Mar 2018   •   19:36

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII 8 MARTIE. Cu o zi înainte de sărbătoarea Zilei Internaționale a Femeii, Google vine cu un doodle interactiv, care oferă 12 povești animate ale unor femei din diverse zone ale lumii. Doodle-ul inițial are un buton de ”play” și vă permite să dați click  pe cele 12 povești diferite.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII 8 MARTIE. De asemenea, aveți posibilitatea să distribuiți poveștile pe Twitter și Facebook, cu hashtag #HerStoryOurStory (povestea ei, povestea noastră - n.r.).

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII 8 MARTIE. Acest doodle vine în contextul în care Google încearcă să își diversifice forța de muncă, să includă mai multe femei și minorități.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII 8 MARTIE. Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close