Antena 3 CNN High Tech Târg de tehnologie în cel mai mare mall din sudul Capitalei

Târg de tehnologie în cel mai mare mall din sudul Capitalei

Târg de tehnologie în cel mai mare mall din sudul Capitalei
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
24 Iun 2019   •   10:14

Week-end-urile le petrecem la mall - de multe ori. Aşa că tehnologia vine acolo. În cel mai mare mall din sudul Capitalei are loc Sun Tech, expoziţia interactivă de tehnologie care a ajuns la cea de-a doua ediţie. Cei curioşi au posibilitatea să pună mâna pe cele mai noi şi mai puternice laptopuri de gaming lansate pe piaţă. Printre vedete: cel mai subţire laptop de gaming ROG Zephyrus S dar şi monstrul de gaming helios 700 cu tastatura spectaculoasă slide.

Nu lipsesc competiţiile League of Legends, FIFA19 sau Mortal Kombat 11 cu premii importante. La standul PlayStation - atracţia este un nou joc lansat la nivel mondial Crash. Accesoriile de top precum cele de la Logitech - şi ne referim la mouse si la tastaturi pot fi în timpul unor campionate de Fortnite.

Dincolo de concursuri, la stand-ul celor Trust Gaming puteţi vedea şi o maşină unică de gaming. Vizitatorii pot testa noile videoproiectoare Epson pe un simulator de curse iar PC Garage îi aşteaptă pe cei pasionaţi de IT să asiste la asamblari live de PC-uri. Sunt şi zone dedicate special realităţii virtuale.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close