Antena 3 CNN High Tech SEOcupcake.ro lanseaza o noua varianta de site: Agentia de marketing digital seteaza noi standarde de calitate si inovatie in domeniu

SEOcupcake.ro lanseaza o noua varianta de site: Agentia de marketing digital seteaza noi standarde de calitate si inovatie in domeniu

SEOcupcake.ro lanseaza o noua varianta de site: Agentia de marketing digital seteaza noi standarde de calitate si inovatie in domeniu
07 Iul 2017   •   17:00

Agentia de marketing digital SEOCupcake a lansat o noua varianta de site, care duce profesionalismul si inovatia la un alt nivel. Website-ul este pregatit pentru cele mai noi update-uri Google, precum Mobile First Index, si este gata sa intampine orice provocare. Noua platforma are o viteza de incarcare superioara si aduce un concept grafic inedit.

Ce schimbari aduce noua platforma?

Site-ul www.SEOcupcake.ro este optimizat pentru cele mai noi schimbari aduse de Google, si anume modificarea algoritmului de indexare. Mobile First Index presupune trecerea indexarii de pe desktop pe mobile, lucru care este estimat sa se intample in viitorul apropiat. Astfel, SEOCupcake intampina aceste modificari cu un website adaptat pentru orice tip de device electronic, cu o viteza de incarcare ce nu depaseste cateva secunde.

Agentia de marketing online propune un design grafic original, prietenos si accesibil, alaturi de un continut unic, extrem de relevant pentru domeniu si aflat la curent cu toate trendurile industriei. Totodata, sectiunea de blog se afla in plina dezvoltare, oferind informatii importante si insight-uri de valoare despre viitorul in mediul digital.

SEOCupcake se adreseaza si practicantilor in domeniu, punand la dispozitie oportunitati de internship si joburi atractive pentru cei care isi doresc o dezvoltare profesionala in industria de marketing digital. Oferta de cariere a agentiei aduce beneficii precum invatarea continua, resursele necesare pentru obtinerea de rezultate si o echipa de profesionisti, de la care doritorii pot deprinde secretele industriei. In momentul de fata, cei interesati pot aplica pentru posturile de SEO Content Writer, Account Manager si SEO Specialist.

Despre SEOCupcake

SEOCupcake este o agentie de marketing digital care ofera servicii de optimizare SEO, web design, campanii PPC si design grafic, avand deja in portofoliu proiecte de succes pentru peste 70 de clienti, precum Sabon, Hornbach, Collective, Meli Melo, Gothaer si Bigotti.

Agentia pune la dispozitie servicii complete de marketing online, personalizate pentru fiecare client in parte, in functie de audienta si obiectivele business-ului sau. Astfel, pot fi implementate tactici inedite pentru atragerea vizitatorilor relevanti prin trafic platit sau organic, construirea unei strategii digitale, content marketing, native advertising si cresterea ratei de conversie.

Pe langa serviciile integrate, SEOCupcake pune la dispozitia clientilor si traininguri personalizate pentru echipa clientului, consultanta periodica si rapoarte privind evolutia digitala, pentru a putea urmari si creste rezultatele campaniilor.

Pentru a testa noua varianta a site-ului SEOCupcake si pentru a descoperi gama larga de servicii oferite de catre una dintre cele mai inovative agentii de marketing digital, cei interesati pot accesa noua platforma pe www.seocupcake.ro.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close