Antena 3 CNN High Tech Probleme pentru Facebook și Instagram. Rețelele sociale au erori mari, de mai multe ore, pentru utilizatorii din întreaga lume

Probleme pentru Facebook și Instagram. Rețelele sociale au erori mari, de mai multe ore, pentru utilizatorii din întreaga lume

Probleme pentru Facebook și Instagram. Rețelele sociale au erori mari, de mai multe ore, pentru utilizatorii din întreaga lume
13 Mar 2019   •   22:11

Probleme pentru Facebook și Instagram.Facebook și Instagram par să aibă mari probleme pentru unii utilizatori din întreaga lume. Primele probleme s-au semnalat după ora 18:30.

Probleme pentru Facebook și Instagram. Chiar dacă puteți deschide ambele platforme, nu puteți trimite sau primi mesaje pe nici o platformă și nici nu puteți posta conținut nou.

Probleme pentru Facebook și Instagram. WhatsApp pare a fi bine pentru mulți oameni, dar utilizatorii din Paraguay, India, Bangladesh, Argentina și mai multă atenție că ei se confruntă cu probleme cu trimiterea de mesaje. Chiar și în România s-au semnalat probleme. 
DownDetector arată că cei din Brazilia se confruntă cu cele mai grave întreruperi.

Probleme pentru Facebook și Instagram. În urma unor teste s-a constatat că Messenger nu a putut fi încărcat deloc pe desktop, deși aplicația mobilă funcționa. 

Probleme pentru Facebook și Instagram. Instagram a fost mai rău: posturile nu se încărcau, Instagram Stories a scăzut, iar mesajele directe și butonul pentru postarea de conținut nou nu funcționau. 

Probleme pentru Facebook și Instagram. Nici secțiunea de anunțuri Facebook nu a funcționat și a dus la o eroare internă atunci când ați încercat să cumpărați un anunț.

×
Subiecte în articol: retele
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close