Antena 3 CNN High Tech Pixel 3 şi Pixel 3 XL au fost lansate oficial. Cu ce surprize vin noile smartphone-uri de la Google

Pixel 3 şi Pixel 3 XL au fost lansate oficial. Cu ce surprize vin noile smartphone-uri de la Google

Pixel 3 şi Pixel 3 XL au fost lansate oficial. Cu ce surprize vin noile smartphone-uri de la Google
10 Oct 2018   •   12:17

Mult aşteptatele Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL au fost lansate în mod oficial, confirmând cam tot ceea ce ştiam deja despre hardware-ul acestora.

Surprizele au fost însă pe partea de software, Google pregătind o serie de funcţii dedicate noilor telefoane, atât pentru a îmbunătăţi performanţa la capitolul foto, cât şi pentru utilizarea de zi cu zi, unde sunt acum disponibile mai multe funcţii bazate pe AI.

Pixel 3, modelul de bază, este pentru prima dată livrat cu un panou OLED de 5,5” pe format 18:9 FHD+, acesta fiind doar o versiune mai mică a modelului XL, fără compromisuri la nivel hardware. Vorbim despre o configuraţie cu chipset Snapdragon 845, 4 GB memorie RAM şi 64 GB stocare internă, Bluetooth 5.0 şi difuzoare stereo pe partea din faţă. Google se laudă cu un nou cip de securitate numit Titan M, similar cu ceea ce Apple numeşte „secure enclave”, care stochează informaţiile personale precum parole şi cheile pentru criptare local, fără să poată fi accesate din altă parte.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close