Antena 3 CNN High Tech iPhone X. Cum arată și cât costă cel mai nou telefon al celor de la Apple VIDEO

iPhone X. Cum arată și cât costă cel mai nou telefon al celor de la Apple VIDEO

iPhone X. Cum arată și cât costă cel mai nou telefon al celor de la Apple VIDEO
12 Sep 2017   •   23:20

iPhone X. Apple a prezentat marti iPhone X, cel mai scump si mai sofisticat smartphone lansat vreodata de companie, telefon cu ecran de 5,8 inci,  scrie Hotnews.ro. iPhone X La iPhone X dispare butonul de Home, iar telefonul poate fi deblocat prin tehnologia de recunoastere faciala FaceID. Compania a prezentat si iPhone 8 si iPhone 8 Plus, cu ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, dar si o noua generatie a ceasului Watch care acum are si 4G. iPhone X

iPhone X Când poate fi comandat

iPhone X Acum, Apple a venit cu cel mai scump, dar si cel mai sofisticat model de, iPhone X care costa de la 999 dolari in versiunea de 64 GB, dar are si o varianta de 256 GB la care pretul este de 1.149 dolari. Telefonul va putea fi comandat in SUA incepand cu 27 octombrie si va incepe sa fie livrat in 3 noiembrie.

iPhone X Telefonul are ecran de 5,8 inci, rezolutia fiind 2436 x 1125 pixeli, 458 ppi. Greutatea este de 174 grame, memoria este de 3 GB RAM. Procesorul este A11 Bionic, cu 30% mai rapid decat A10.

iPhone X Dispare butonul Home

iPhone X La iPhone X dispare butonul fizic de Home, dar va fi disponibila incarcarea wireless. In plus, este prezenta tehnologia de recunoastere faciala pentru a debloca telefonul si a face plati, compania spunand ca aceasta tehnologie functioneaza si pe intuneric si exista sanse de 1:1.000.000 ca altcineva sa poata debloca telefonul.

iPhone X Cel mai controversat lucru este insa legat de pret: va porni de la 999 dolari in SUA, ceea ce inseamna ca in Europa va fi de la 1.000 de euro.

 

×
Subiecte în articol: iPhone X iphone Apple
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close