Antena 3 CNN High Tech Huawei P10, mai accesibil ca oricând. Noul smartphone performează în productivitate

Huawei P10, mai accesibil ca oricând. Noul smartphone performează în productivitate

Huawei P10, mai accesibil ca oricând. Noul smartphone performează în productivitate
28 Iun 2017   •   16:15

Smartphone-urile au devenit o necesitate în viața oamenilor. Inovațiile din ultimul timp le-au apropiat tot mai mult, în ceea ce privește capacitatea tehnică și dotările, de laptopuri, iar bătălia se dă acum pe câmpul productivității și entertainmentului. Totul la câteva atingeri distanță.

Progresele făcute de sistemul Android, dar și de interfața proprietară Huawei, EMUI, au dus la nașterea Huawei P10. Un smartphone performant care îmbunătățește și accelerează experiența utilizatorilor.

Accesare rapidă

Pentru asta, Huawei P10 a apelat la ultima versiune a interfeței EMUI 5.1. Ascultând nevoile utilizatorilor, noua interfață face ca 90% dintre funcțiile telefonului să poată fi accesate în cel mult 3 pași. Lucrurile inutile au fost înlăturate, iar setările au fost reduse acum la minim, în numele rapidității și productivității.

Tot la capitolul accesare rapidă contribuie și noul senzor de amprentă care protejează și securizează datele din telefon. Acesta detectează amprenta din orice unghi și deblochează astfel telefenoul într-o clipită.

Desigur, Huawei P10 se clasifică drept un aparat foto complet echipat, dotările tehnice în acest sens făcându-l să fie un dispozitiv ideal pentru fotografia de călătorie și nu numai.

Aici poti citi mai multe detalii despre noul P10 de la Huawei.

×
Subiecte în articol: Huawei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close