Antena 3 CNN High Tech Folosești WhatsApp? Iată cum afli dacă te-a blocat cineva!

Folosești WhatsApp? Iată cum afli dacă te-a blocat cineva!

Folosești WhatsApp? Iată cum afli dacă te-a blocat cineva!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Noi 2019   •   18:00

WhatsApp a devenit una dintre cele mai populare aplicații de comunicare pe mobil.

În aceste condiții, interesul utilizatorilor pentru trucurile de funcționare ale aplicației este maxim. Cum afli dacă ai fost blocat? Există mai multe informații care pot indica faptul că este posibil să vă fi blocat cineva pe WhatsApp. Prima dintre acestea ar fi că nu mai vedeți ultima accesare a contactului respectiv sau starea sa de conectare în fereastra de conversație, scrie voxbiz.ro.

Mai mult, nu mai vedeți actualizări la poza de profil a contactului. Și asta nu e tot. Toate mesajele trimise către un contact care v-a blocat afișează un singur semn de bifare (mesaj trimis), niciodată și pe cel de-al doilea mesaj livrat.

Nici apelurile pe care încercați să le efectuați nu sunt preluate. Dacă vedeți toate cele de mai sus în cazul unui anumit contact, este posibil ca acesta să vă fi blocat. Mai există și alte posibilități. Informațiile sunt ambigue în mod intenționat, pentru că WhatsApp dorește să vă protejeze confidențialitatea atunci când blocați pe cineva. În consecință, nu vă poate informa atunci când vă blochează cineva.

×
Subiecte în articol: WhatsApp
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close