Antena 3 CNN High Tech Extravaganță versus minimalism - ce poartă fanii iPhone pentru protecția smartphone-ului

Extravaganță versus minimalism - ce poartă fanii iPhone pentru protecția smartphone-ului

Extravaganță versus minimalism - ce poartă fanii iPhone pentru protecția smartphone-ului
05 Apr 2019   •   12:06

Este deja o modă în rândul deținătorilor de smartphone să își etaleze husa. Aceasta a căpătat tot mai mult valențe estetice întrucât este un accesoriu ce întregește imaginea purtătorului. Undeva între nevoie și plăcerea de a camufla smartphone-ul sub o husă bine aleasă, există tot felul de tendințe.

Dezbatem astăzi extremele, despre husele simple și cele mai extravagante dintre ele, pentru fanii iPhone.

Moda Luis Vuitton

Dacă ne uităm puțin peste hotare la ce dictează marile case de modă se pare că în materie de huse Iphone Luis Vuitton știe cum să abordeze cu stil ceea ce este o necesitate a oricui. De data aceasta necesitatea înseamnă dorința de a epata prin lux și rafinament. Husele cu pricina sunt în formă de valiză, au închidere specifică, cu detalii aurite și desigur etalează printul de logo. Texturile acestor huse sunt și ele interesante, în note vibrante, snake skin printre altele.

Revenind cu picioarele pe pământ, simplitatea a fost mereu apreciată și un astfel de concept merge mână în mână cu telefoanele inteligente. Posesorii de iPhone apreciază de obicei husele care își fac treaba, iar aceea este cea de protecție.

Simplitatea huselor, o altă extremă

La polul opus extravaganței se află husele simple. Minimalismul stârnește totuși aprecierea publicului. Magazinul de profil GSMnet.ro spre exemplu mizează pe selecții de huse de calitate, dar simple la partea de design. Cuvântul de bază aici este însă eleganţa și iată de ce:

Huse din piele

Poate că materialele din care ne asteptăm să descoperim că sunt realizate husele se referă la plastic, silicon, TPU. Iată că cele din piele sunt o prezență atipică, însă ce oferă rezistență și eleganţă de asemenea. Este genul de husă ce se potrivește celor pretențioși, celor care investesc în astfel de accesorii cu gândul la necesitatea unei huse premium, nu una oarecare.

Husele din piele de la GSMnet sunt în marea lor majoritate de tip back cover, au un decupaj perfect pentru fiecare linie de contur a smartphone-ului și au prețuri rezonabile.

Un logo pe spate, subtil, rafinat

Husele se disting prin logo-ul plasat pe spate, un detaliu minimalist și rafinat. Acest aspect este valabil pentru husele colorate, pentru că cele din silicon transparent permit smartphone-ului să iasă în evidență prin designul cu care ne-a obișnuit.

Culori diverse, tipuri de huse la fel de diverse

Robuste, fixe, perfecte pe conturul telefonului, husele mai trebuie să îndeplinească o singură condiție și anume partea cromatică să fie atractivă. Pentru doritorii de culoare, în gama de huse pentru iPhone așa cum ne-o prezintă GSMnet.ro se  vor găsi tipuri diverse de culori vibrante. Pentru gusturi clasice recomandările se îndreaptă spre clasic negru sau bleumarin.

Orice deținător de smartphone înțelege necesitatea unei huse. Este o investiție minimă pentru un plus de protecție, o măsură de precauție ce îi poate scuti de alte cheltuieli imprevizibile și destul de costisitoare. Asta nu înseamnă că nevoia de astfel de accesorii rezumă alegerea la ceva banal. Husele au personalitate și capătă valențe estetice când îmbracă telefonul. Pentru alegeri inspirate recomandăm magazinele de specialitate, unde se vor găsi produse originale și desigur, de calitate.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close