Antena 3 CNN High Tech Evolio lanseaza o bratara fitness rezistenta la apa cu monitorizare puls si senzor de miscare de mare precizie (P)

Evolio lanseaza o bratara fitness rezistenta la apa cu monitorizare puls si senzor de miscare de mare precizie (P)

Evolio lanseaza o bratara fitness rezistenta la apa cu monitorizare puls si senzor de miscare de mare precizie (P)
06 Iul 2017   •   12:43

Evolio anunta lansarea bratarii inteligente performante Evolio X-Fit Pro, ce permite monitorizarea cu acuratete a activitatii fizice si a parametrilor de sanatate, inclusiv a pulsului. Gadgetul dispune de factor de protectie IP67 oferind posibilitatea de a fi utilizat inclusiv in desfasurarea activitatilor acvatice si are o autonomie de pana la 2 saptamani.

Cu  un display OLED de 0.86 inch, bratara fitness Evolio X-Fit Pro ofera un design minimalist, confortabil si functii smart special gandite pentru  mentinerea stilului de viata activ si sanatos.

Intuitiva si ergonomica Evolio X-Fit Pro dispune de  senzor de miscare precis, cu detectare gravitationala pe trei axe. Astfel utilizatorul poate sti cu usurinta numarul  pasilor efectuati, distanta  parcusa, viteza de deplasare, pulsul si caloriile arse. 

X-Fit Pro dispune si de o aplicatie smart, cu ajutorul careia utilizatorul isi poate seta obiective,  poate salva si gestiona informatiile legate de activitatea sa fizica. 

Bratara fitness este compatibila cu smartphone-uri IOS si Android.

X-Fit Pro are grija de sanatatea utilizatorului afisand  informatii despre calitatea si durata somnului, notificari privind perioadele de sedentarism sau valorile pulsului, informatiile fiind disponibile atat pe ecranul bratarii cat si pe smartphone, prin intermediul aplicatiei dedicate.

Prin conexiune cu smartphone-ul via Bluetooth, Evolio X-Fit Pro anunta in timp real utilizatorul atunci cand acesta primeste mesaje, e-mailuri, apeluri telefonice, notificari pe retelele de socializare sau din alte aplicatii, in functie de selectia utilizatorului. Bratara vibreaza delicat si afiseaza automat informatia relevanta.
O alta functie interesanta a bratarii este cea de Smart Remote Control prin care se poate se pot transmite comenzi smartphone-ului precum declansare camera photo , comenzi palyer audio sau functie “anti-lost”.
Autonomia de functionare a bratarii, dupa o incarcare completa, este de pana la 14 zile.

“ In primele 6 luni ale anului 2017 s-au vandut in Romania 75 000 de produse de tip wearables, in crestere cu 134% fata de perioada similara a anului 2016, in care s-au vandut 32 000 de unitati.
Daca in primul semestru al anului 2016 bratarile fitness au reprezentat o cota de 28% din total wearables, in 2017 cota de piata a acestora a ajuns la o medie de 46%, iar in luna Iunie 2017, pentru prima oara, bratarile fitness au atins procentul de 51% din total piata, in timp ce smartwatch-urile au inregistrat o cota de piata, in scadere, de 49%. Pretul mediu al unei astfel de bratari a scazut de la 250 de lei in 2016, la numai 146 de lei in prezent. Evolio tinteste o cota de piata de 20% din piata de bratari fitness.” a declarat Liviu Nistoran, fondator si CEO al Evolio.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close