Antena 3 CNN High Tech Eroii Zilei: Creatorii unei noi ere în publicitate

Eroii Zilei: Creatorii unei noi ere în publicitate

Eroii Zilei: Creatorii unei noi ere în publicitate
15 Mar 2018   •   12:12

Un startup românesc a obţinut o finanţare importantă de la un fond de investiţii din Dubai.

O idee de afacere promițătoare, care s-a dovedit a fi prea avansată pentru piața publicității din Romania in 2014, prinde acum teren in Dubai iar tintele sunt ambitioase, urmand sa se extinga in toata lumea.

Techstars Dubai este unul dintre cele mai selective acceleratoare la nivel global, sub 2% dintre aplicanţii la program fiind admişi. Printre ei, si The Pole Society, o idee lansata de cinci romani in 2014 ca fiind prima soluție din Romania pentru publicitate operată de pe mobil și afișată pe ecranele outdoor.

In prezent, doi membri ai echipei dezvolta proiectul în Dubai, doi oameni lucrează în România. Cu totii isi propun acelasi lucru: acest software sa ofere acces la orice ecran digital de pe planeta din orice punct. Ei sunt #EroiiZilei.

”Momentul potrivit nu era în 2014. Ideea concretă este să facem ecranele publicitare outdoor și indoor mai inteligente, de oriunde. Ne-am propus să începem din România, dar scopul final era toate ecranele din lume. Softul funcționează în mai multe țări” a spus Matei Psatta, co-fondator al The Pole Society.

 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close