Antena 3 CNN High Tech Instagram permite acum oricui să descarce clipurile de tip ”Reels”

Instagram permite acum oricui să descarce clipurile de tip ”Reels”

Șeful Instagram, Adam Mosseri, a declarat că aplicația permite acum tuturor utilizatorilor din întreaga lume să descarce pe dispozitivele lor videoclipurile de tip ”Reels” de pe conturile publice.

Instagram permite acum oricui să descarce clipurile de tip ”Reels”
Sursa foto: Getty
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2023   •   20:46

Înainte de acest update al aplicației, puteai doar să salvezi Reel-urile în aplicația Instagram pentru a le vizualiza mai târziu.

Mosseri a declarat pe canalul său de difuzare de pe Instagram că Reels-urile descărcate vor avea un filigran Instagram cu un nume de cont - la fel ca cel pe care îl vedeți atunci când descărcați videoclipurile de pe TikTok, potrivit TechCrunch.

Utilizatorii vor putea descărca videoclipurile din meniul de partajare – Share. Totodată, cei care au conturi publice vor putea alege dacă videoclipurile lor pot fi descărcate sau nu.

De asemenea, conturile utilizatorilor care au sub 18 ani, sunt setate în așa fel încât videoclipurile să nu fie descărcate.

Mai mult, reels-urile ce cuprind melodii comerciale, care au drepturi de autor, se vor descărca fără sunet, în timp ce clipurile cu sunet propriu își vor păstra componenta audio.

Instagram a permis descărcarea de videoclipuri pentru utilizatorii din Statele Unite încă din iunie 2023, iar acum se extinde la nivel global, inclusiv și pentru utilizatorii români.

 

×
Subiecte în articol: Instagram reels descarcare Adam Mosseri
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close