Antena 3 CNN High Tech Ce telefoane sunt bune pentru vlogging şi social media

Ce telefoane sunt bune pentru vlogging şi social media

Crearea de conținut foto și video de calitate a devenit un standard pentru mulți utilizatori de telefoane mobile, care își folosesc smartphone-urile pentru realizarea de conținut pentru rețelele de socializare și nu numai.

Ce telefoane sunt bune pentru vlogging şi social media
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    12 Dec 2023   •   12:00

Printre telefoanele care au demonstrat că se descurcă foarte bine la acest capitol sunt modelele Honor 90.

Telefonul este echipat cu un sistem avansat de cameră triplă, inclusiv o cameră principală puternică, de 200 de megapixeli, o cameră ultra-wide și macro de 12 megapixeli, dar și o cameră de adâncime de 2 megapixeli.

Pe lângă sistemul de cameră, reținem și opțiunile de editare integrate, care îți permit să realizezi un reels, de exemplu, în doar câteva secunde.

"Acest telefon rămâne în topul telefoanelor în 2023. Este un telefon care m-a surprins atunci când a fost lansat pe piața din România, având în vedere că la prețul acesta, Honor oferă una dintre cele mai bune camere principale, pe care o foloseşti atunci când faci poze.", a spus Laurenţiu Matache în cadrul emisiunii 24IT.

Există şi opțiunea de a edita fotografiile integrat. Este o aplicație integrată în telefon. Telefonul are şi filmare 4K la 30 de cadre pe secundă. Totodată, avem stabilizatoare foarte bune pe ambele camere.

×
Subiecte în articol: 24 IT telefon
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close