Antena 3 CNN High Tech Aplicaţia YouTube Kids a venit în România

Aplicaţia YouTube Kids a venit în România

Aplicaţia YouTube Kids a venit în România
Sursa foto: Captură YouTube Kids
01 Mar 2019   •   20:45

Aplicaţia Youtube Kids a devenit disponibil în România. Noua platforma reuneste video-uri potrivite pentru copii, iar adulţilor le permite sa selecteze canalele disponibile şi să limiteze timpul de vizionare pentru cei mici. Ajunsă şi la noi, aplicaţia vine cu meniuri în limba română, şi un algoritm care are în vizor continutul local, de la recomandari la rezultatele cautarilor.

Copiii pot urmări aventurile personajelor preferate din desenele animate de la Cartoon Network România sau Boomerang România, asculta cântecele de la TraLaLa sau Cântece Grădiniţă, învăţa cu personajele BabyRiki sau cu Paxi, personajul creat de European Space Agency pentru a-i ajuta pe copii să descopere natura şi universul.

Aplicaţia are integrat un temporizator, astfel încât părinţii pot limita timpul de vizionare al copiilor in aplicatie. De exemplu, pot stabili ca o sesiune de vizionare sa nu depaseasca 30 de minute. Aplicaţia îi va spune copilului cand sesiunea s-a terminat.

YouTube kids se descărca gratuit din Apple Store sau Google Play şi poate fi utilizata pe telefon, tableta sau ecrane TV, prin Chromecast, Apple TV, console de jocuri sau televizoare smart.

×
Subiecte în articol: aplicatie România 24 IT
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close