Antena 3 CNN High Tech Anunț fără precedent al Facebook. Compania a închis 2,2 miliarde de conturi false în primele trei luni ale anului

Anunț fără precedent al Facebook. Compania a închis 2,2 miliarde de conturi false în primele trei luni ale anului

Anunț fără precedent al Facebook. Compania a închis 2,2 miliarde de conturi false în primele trei luni ale anului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Mai 2019   •   09:23

Facebook a închis 2,2 miliarde de conturi false în primele trei luni ale acestui an, un record absolut pentru rețeaua de socializare.

Prin comparație, în trimestrul anterior au fost închise 694 de milioane de conturi false.

Cifrele au fost dezvăluite în cel mai recent raport al Facebook legat de măsurile luate pentru respectarea standardelor comunității, iar compania spune că va face publice aceste rapoarte trimestrial, în loc de bianual, așa cum se întâmpla până acum.

Compania explică faptul că această creștere spectaculoasă a numărului de conturi false sunt ”atacuri simpliste”, despre care spune că nu prezintă un risc real, ca atunci când cineva ar face o sută de milioane de conturi false, care însă sunt șterse imediat. 

Estimările interne arată că 25 din 10.000 de vizualizări de conținut au fost cazuri în care au fost încălcate politicile privind conținutul violent. Între 11 și 14 din 10.000 de vizualizări încălcau regulile privind nuditatea și activitatea sexuală.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close