Antena 3 CNN High Tech 24 IT. Panasonic Lumix Seria S, aparatul dedicat celor care vor să facă fotografii de înaltă calitate

24 IT. Panasonic Lumix Seria S, aparatul dedicat celor care vor să facă fotografii de înaltă calitate

24 IT. Panasonic Lumix Seria S, aparatul dedicat celor care vor să facă fotografii de înaltă calitate
Sursa foto: Captură A3
09 Apr 2019   •   09:36

Pansonic vrea să câștige piața aparatelor de fotografiat cu noua serie Lumix Seria S. Noile modele se adreseaza profesioniștilor sau celor care vor să facă fotografii sau materiale video de înaltă calitate.

Lumix S1 si S1 R sunt primele camere mirorless full frame. S1 utilizează un senzor CMOS de 24.2 milioane de pixeli iar LUMIX S1R este echiptă cu unul de 47.3 milioane de pixeli, aceasta din urma fiind camera cu cea mai înaltă rezoluție full-frame mirrorless din lume.Camerele au fost testate urmărind mai multe confruntări de scrimă. Bătălia floretelor și a săbiilor a pus la încercare opțiuni cărora le-au făcut față de minune: focalizarea rapidă, detectarea corectă a portetelor și posibilitatea de a corecta neclaritatea în mișcare.

Prețurile pentru seria Lumix S pornesc de la circa 2.500 de euro. Panasonic are însă planuri mari: pe lângă speranțele de vânzări bune cu aceste modele anunță că va dezvolta peste 10 modele de obiective până în 2020.

×
Subiecte în articol: 24 IT
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close