Antena 3 CNN High Tech 24 IT. Noua serie Acer Aspire- design, eleganță, putere

24 IT. Noua serie Acer Aspire- design, eleganță, putere

24 IT. Noua serie Acer Aspire- design, eleganță, putere
Sursa foto: foto- captură Antena 3
22 Apr 2019   •   15:35

Acer a lansat, în cadrul evenimentului global ce a avut loc recent la New York, noile modele ale notebook-urilor populare din seria Aspire. Echipată cu Windows 10, seria Aspire bifează cu brio criteriul design și nu dezamăgește la capitolul putere.

Acer Aspire 7 este dedicat celor care își doresc un notebook performant și ușor de luat oriunde - cum ar fi designerii și creatorii de conținut.

Utilizatorii se pot conecta - pentru acces ușor și mai sigur - printr-o simplă atingere a cititorului de amprente integrat prin Windows Hello și pot lucra confortabil în orice mediu cu ajutorul tastaturii iluminate. Seria Acer Aspire 7 va fi disponibilă din luna iulie, la prețuri începand de la 999 euro. 

Pe de altă parte, Acer Aspire 5, care vă costă 499 euro și care ajunge pe piață în august 499 euro, este destinat utilizării de către familie, bloggeri, fotografi și pasionați care au nevoie de computere mai puternice, cu funcții variate. 

Designul cu rame înguste de 7,82 mm oferă mai mult spațiu pe ecran, iar prin tehnologia TrueHarmony™ Acer marchează la capitolul sunet. Ultimul laptop din modelele noi lansate - Acer Aspire 3 este bun pentru muncă, școală și divertisment. Vine în variante de ecran FullHD de 14", 15,6" si 17,3". și dacă designul este unul clasic, la putere bifăm procesoare până la Intel Core i7 din a 8-a generație cu grafica NVIDIA GeForce MX250. Noile laptopuri din seria Aspire 3 vor fi disponibile începând cu luna mai, la prețuri începând de la 379 euro.

 

×
Subiecte în articol: 24 IT design putere
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close