Antena 3 CNN High Tech 24 IT. Nokia Banana din Matrix, relansat

24 IT. Nokia Banana din Matrix, relansat

24 IT. Nokia Banana din Matrix, relansat
07 Mar 2018   •   10:18

Nokia a mizat din nou pe nostalgia utilizatorilor de telefoane și pare să fi nimerit Jack Pot-ul. La Barcelona, la standul finlandezilor de la HDM Global a fost aglomerație pentru un tel de 97 de dolari dar a cărei valoare sentimentală este mult mai mare.

 

Lansat prima oară în 1996, Nokia 8110 a primit porecla de telefonul banană datorită formei sale distincte curbate. Ceea ce i-a consololidat faima au fost însă imaginile din celebrul film Matrix.

 

Nokia 8110 se încadrează în ceea ce se numesc telefoane feature, adică acele telefoane cu acces la internet, care pot stoca muzică dar care nu au funcții avansate precum terminalele smart.

Piața acestor telefoane este încă una destul de activă în condițiile în care anul trecut au fost vânzute peste 480 de milioane de astfel de produse. Probabil acesta a fost unul dintre motivele pentru care finlandezii de la HDM Global i-au dat straie noi bătrânulu Nokia 8110. Aceștia speră ca teefonul banană să fie o opțiune de mobil de weekend sau de excursii. La popul opus Nokia a venit și cu un smartphone cu specificații și look de top.

 

×
Subiecte în articol: 24 IT Nokia telefoane banana
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close