Antena 3 CNN High Tech 24 IT. Iphone X ajunge în România săptămână viitoare

24 IT. Iphone X ajunge în România săptămână viitoare

24 IT. Iphone X ajunge în România săptămână viitoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Noi 2017   •   09:28

Iphone 8 este istorie. Vânzările modelului iphone X au început vineri în întreaga lume, iar telefonul va ajunge în România începând cu săptămâna viitoare.

Ca în fiecare an, fanii au stat la coadă pentru cel mai nou model și cel mai scump de altfel.

iPhone X dispune de un design superb din sticlă și oțel inoxidabil, cu un ecran Super Retina de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru învățare artificială, realitate augmentată și experiențe intense ale jocurilor 3D, încărcare wireless și Face ID, oferind o modalitate nouă, inovatoare și sigură de deblocare, de autentificare și de plată. Camera frontală TrueDepth cu Face ID include modul portret cu Portret Lighting pentru selfie-uri cu efect de profunzime și dispune de Animjoi, captând și analizând peste 50 de mișcări diferite ale mușchilor faciali pentru a oferi viață emoji-urilor într-o manieră nouă și amuzantă.

Camera principală este complet nouă și dispune de stabilizare optică dublă a imaginii și include un filtru de culoare nou, pixeli mai profunzi, un procesor de semnal îmbunătățit proiectat de Apple, precum și funcția Portrait cu Portrait Lighting care permite utilizatorilor să realizeze fotografii și clipuri uimitoare. Sticla de pe fața și de pe spatele iPhone X este cea mai rezistentă utilizată vreodată la un smartphone, fiind disponibilă în două finisaje, silver și space gray.

Reparațiile pentru noul iphone vor costa cât un telefon nou.

×
Subiecte în articol: România iphone 24 IT
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close