Antena 3 CNN High Tech 24 IT. Becul care se înșurubează singur

24 IT. Becul care se înșurubează singur

24 IT. Becul care se înșurubează singur
09 Ian 2018   •   13:26

Roboții promit să aibă grijă nu doar de casele noastre ci și de grădini. Puteți să lasați lopata, noul agricultor are un singur obiectiv: recolta să iasă așa cum ați programat pe aplicație. Dacă grijile voastre se rezumă la un apartament, următorul device vă v-a pune să regândiți glumele cu schimbatul becului.

Uitați toate bancurile cu cine schimbă becul. MAGBULB este răspunsul.magnetic. Magbulb folosește același principiu ca și adaptorii magnetici. Astfel, schimbatul becului se reduce la o singură mișcare sigură. Producătorii susțin că adaptorul magnetic este compatibil cu orice fel de lampă sau plafonieră. Gadgetul costă 50 de dolari

FarmBot Genesis XL este robotul care se ocupă de grădinărit. FarmBot este un proiect lansat în 2016 care a ajuns la o nouă generație. Robotul este mai mult decât o simplă mașinărie de grădinărit. Acesta a fost dotat cu hardware de ultimă oră, senzori, camere video și soft-uri. Robotul schimbă automat ustensilele în funcție de recoltă. Poate planta, poate măsura umiditatea solului și poate uda fiecare plantă după cerințele specifice. Uitați de buruieni. FarmBot supraveghează grădina cu o cameră și distruge dăunătorii. Robotul poate fi programat dintr/o aplicație care se instalează pe telefonul mobil iar plantele pot fi crescute.precum într-un joc video. Diferența este că la final vă veți putea bucura de recoltă adevărată, nu virtuală.

Pentru mulți mașina de scris este o piesă de muzeu, pentru unii este o amintire plină de nostalgii. Pentru toți poate deveni însă un gadget cel puțin amuzant. Mașina de scris a inspirat tastaturile moderne. Qwerky face drumul invers. La ciudatul instrument care este dotat cu ieșiri USB și are și funcție wireless puteți conecta până la trei produse. În loc de hârtie puteți folosi tablete sau telefoane.

×
Subiecte în articol: 24 IT BEC
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close