Antena 3 CNN Formula 1 Piloţii de Formula 1 s-au relaxat la turneul de tenis de la Monaco, înainte de Marele Premiu al Chinei

Piloţii de Formula 1 s-au relaxat la turneul de tenis de la Monaco, înainte de Marele Premiu al Chinei

Piloţii din Formula 1 s-au relaxat la turneul de tenis de la Monaco, în weekendul dintre Grand Prix-uri. Lando Norris a asistat la meciuri alături de o actriţă portugheză, în timp ce Charles Leclerc s-a pozat cu învingătorul competiţiei din principat, Stefanos Tsitsipas.

Piloţii de Formula 1 s-au relaxat la turneul de tenis de la Monaco, înainte de Marele Premiu al Chinei
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   08:45

Pentru piloţii de Formula 1 urmează Marele Premiu al Chinei, între 19 şi 21 aprilie, fiind difuzat în exclusivitate la Antena 3 CNN şi pe Antena Play.

Cu un start bun de sezon, Charles Leclerc a ales să se relaxeze la tenis, înainte de Marele Premiu de Formula 1 al Chinei.

Pilotul de la Ferrari s-a întors acasă, în Monaco, acolo unde a asistat la turneul Masters. El a fost însoţit de prietena sa, Alexandra Saint Mleux.

Leclerc nu ratează nicio ocazie de a merge la turneul de tenis din ţara sa natală. Anul trecut, el a fost alături de rivalul său din Marele Circ, Pierre Gasly.

"Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente al anului, aici, în Monaco. Eu sunt din Monaco, aşa că sunt foarte fericit să fiu aici", a declarat Leclerc.

Leclerc nu a fost singurul pilot de Formula 1 care a văzut din lojă meciurile de tenis de la Monte Carlo. Lando Norris a apărut alături de actriţa Margarida Corceiro, fosta iubită a fotbalistului Joao Felix de la Barcelona.

Britanicul de la McLaren şi frumoasa portugheză sunt împreună din primăvara anului trecut.

Piloţii din Marele Circ de pregătesc acum de Marele Premiu al Chinei. Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 se văd, în următorii trei ani, pe AntenaPLAY.

Calificările de pe Circuitul din Shanghai vor avea loc pe 20 aprilie, de la 09:45, în direct pe Antena 3 CNN. De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie, de la ora 09:45, tot pe Antena 3 CNN şi Antena Play.

×
Subiecte în articol: Formula 1
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close