Antena 3 CNN Formula 1 Mercedes, echipa de Formula 1 cu încasări record în 2023

Mercedes, echipa de Formula 1 cu încasări record în 2023

Mercedes a devenit prima echipă de Formula 1 care a înregistrat venituri de peste 500 milioane de lire sterline într-un singur an. Piloţii Mercedes vor lupta pentru prima victorie a sezonului în Marele Premiu al Chinei, care va fi între 19 şi 21 aprilie, în exclusivitate la Antena 3 CNN şi pe Antena Play.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Apr 2024   •   09:16

Chiar dacă nu a mai câştigat titlul din 2021, constructorul şi-a rotunjit conturile datorită sponsorilor şi fanilor. 

Deşi nu trece prin cea mai bună perioadă, Mercedes a raportat venituri de 546, 5 milioane de lire sterline, o sumă impresionantă, ţinând cont de faptul că echipa campioană RedBull a avut încasări de aproape 386 de milioane de lire pentru anul 2023.

La succesul financiar al celor de la Mercedes, au contribuit partenerii comerciali, dar şi creşterea semnificativă a urmăritorilor pe reţelele sociale.

Echipa nu are mai puţin de 36 de milioane de fani pe platformele sociale.

Formula 1 are din ce în ce mai mulţi fani, iar câţiva dintre ei s-au gândit să recreeze cursa de etapa trecută din Japonia din lego.

Piloţii sunt însă cu gândul la Circuitul de la Shanghai, acolo unde australianul Oscar Piastri spune că se va simţi ca acasă pentru că străbunicul său a fost chinez.

Cel care se va bucura de sprijinul total al fanilor va fi pilotul lui Kick Sauber, Zhou Guanyu, originar din Shanghai.

Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 se văd în următorii trei ani în AntenaPLAY. Calificările de pe Circuitul din Shanghai vor avea loc pe 20 aprilie, de la 10:00, în direct pe Antena 3 CNN.

De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie, de la ora 10:00, tot la Antena 3 CNN şi pe Antena Play.

×
Subiecte în articol: Formula 1 Mercedes incasari
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close