Antena 3 CNN Externe "Iubire, mă întorc, e totul bine cu micuțul?". Ultimele cuvinte spuse de un tânăr înainte de a se răsturna cu mașina, în Italia. Doar ce devenise tată

"Iubire, mă întorc, e totul bine cu micuțul?". Ultimele cuvinte spuse de un tânăr înainte de a se răsturna cu mașina, în Italia. Doar ce devenise tată

"Iubire, mă întorc, e totul bine cu micuțul?". Acestea au fost ultimele cuvinte rostite de un tânăr de 28 de ani înainte de a-și găsi tragicul sfârșit pe o șosea din Italia.

"Iubire, mă întorc, e totul bine cu micuțul?". Ultimele cuvinte spuse de un tânăr înainte de a se răsturna cu mașina, în Italia. Doar ce devenise tată
Sursa foto: Facebook I Riccardo Righetti Twitter I @iltirreno
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Oct 2023   •   20:53

Accidentul a avut loc pe o rută între Gavorrano și Grosseto, Italia, vineri după-amiază, dar motivele exacte rămân necunoscute.

Riccardo Righetti a pierdut controlul mașinii și a lovit un parapet în apropierea pasajului subteran al căii ferate, ceea ce a dus la răsturnarea acesteia.

Deși echipajele de prim ajutor au intervenit rapid, nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr.

Medicii au încercat să-l resusciteze la fața locului, dar eforturile lor au fost zadarnice. La vârsta de doar 28 de ani, inima lui Riccardo a încetat să mai bată pentru totdeauna.

Citește și: Disperarea unei mame și soții al cărei soț a murit într-un accident în Italia: "Vrem să îl ducem acasă, să avem unde-l plânge”

Era proaspăt devenit tată de doar câteva săptămâni.

Riccardo, descris drept un tânăr bun și modest care muncea asiduu, era originar din Grosseto și lucra într-o cramă. El locuia lângă Braccagni, alături de soția sa și noul lor născut.

Cercetările continuă pentru a afla circumstanțele exacte ale accidentului, în care nu a fost implicat niciun alt autoturism. Un factor posibil pentru producerea derapajului ar putea fi furtuna puternică care a lovit zona Grosseto vineri.

Pe măsură ce veștile tragice despre accident s-au răspândit, mulți oameni și-au amintit de tânărul care tocmai devenise tată, exprimându-și amintirile pe rețelele de socializare, potrivit Il Tirreno.

"Ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată, dedicat familiei și muncii. Viața este nedreaptă, dar vom păstra amintirea ta vie" 

"Destinul a ales să te ducă în Rai, deși aveai totul în față", sunt doar câteva dintre mesaje.

×
Subiecte în articol: tânăr mort Italia accident
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close