Antena 3 CNN Externe Tânăra care şi-a schimbat numele din cauza ultimei actualizări pentru iPhone: "Sunt absolut furioasă"

Tânăra care şi-a schimbat numele din cauza ultimei actualizări pentru iPhone: "Sunt absolut furioasă"

O antrenoare personală din Edinburgh a fost nevoită să-și schimbe numele din cauza ultimei actualizări pentru iPhone.

Tânăra care şi-a schimbat numele din cauza ultimei actualizări pentru iPhone: "Sunt absolut furioasă"
Sursa foto: instagram
de Silvia Preda    |    05 Oct 2023   •   20:00

Siri Price, în vârstă de 26 de ani, din Edinburgh, şi-a schimbat numele pentru a opri iPhone-urile să se activeze de fiecare dată când cineva spunea numele ei.

Odată cu lansarea iOS 17, utilizatorii de iPhone trebuie doar să spună "Siri" pentru a activa asistentul vocal, în timp ce anterior trebuiau să spună "Hey Siri".

Actualizarea recentă a făcut ca antrenoarea Siri, care avea doar 14 ani când tehnologia a fost lansată pentru prima dată, să fie copleșită de telefoane care se activează când oricine încearcă să îi vorbească, scrie Daily Mail.

"Lucrez într-o sală de sport cu mulți oameni în jur, așa că toată lumea a învățat destul de repede să nu spună «Hey» când mă salută, altfel ar fi sunat încontinuu.

Era enervant, dar gestionabil. Acum oamenii nu pot să spună nici măcar numele meu. Sunt absolut furioasă", a declarat ea.

Siri și-a schimbat acum numele în Siz.

Citeşte şi: Prima instituţie din România care şi-a comandat noul iPhone 15, chiar în ziua lansării pe piaţă a dispozitivului

×
Subiecte în articol: Siri nume iphone actualizare
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close