Antena 3 CNN Externe O tânără și-a pierdut viața la locul de muncă, după ce a fost strivită de un utilaj pentru ambalat produse congelate

O tânără și-a pierdut viața la locul de muncă, după ce a fost strivită de un utilaj pentru ambalat produse congelate

O tânără în vârstă de 26 de ani, din Italia, a murit la locul de muncă, după ce a fost strivită de un utilaj pentru ambalat produse congelate. Un coleg ar fi apăsat din greșeală pe un buton, repornind mașina.

O tânără și-a pierdut viața la locul de muncă, după ce a fost strivită de un utilaj pentru ambalat produse congelate
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2023   •   15:39

Tânăra de 26 de ani, de origine albaneză, locuia în Vergoman, împreună cu familia ei. Părinții ei o așteptau acasă, la cină, când au aflat de la știri de accident.

Evenimetul tragic a avut loc în Pieve di Soligo, în provincia Treviso. Potrivit anchetatorilor, tânăra oprise utilajul de ambalat recent achiziționat pentru a-l verifica atunci când un coleg, din neatenție, l-a repornit.

Din păcate, ea a murit pe loc. Utilajul de ambalat mărfuri i-a strivit vertebrele cervicale. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva, scrie Corriere del Veneto.

Cercetările inițiale au relevat că tragedia ar fi fost declanșată de o eroare umană. 

Citește și: Un bărbat din Sibiu a murit, după ce un șofer a deschis portiera în faţa lui fără să se asigure 

Ulterior, compania la care lucra tânăra a transmis un mesaj prin care își exprimă regretele.

”Suntem profund îndurerați de această pierdere. Am fost foarte apropiați de Anila, o tânără foarte apreciată pentru calitățile ei umane și profesionale. Știm că durerea noastră este nimic în comparație cu ceea ce suferă părinții și cei mai apropiați ei”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a fabricii.

×
Subiecte în articol: Italia tragedie tanara moarta
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close