Antena 3 CNN Externe Ea este tânăra care a murit în urma unei proceduri banale la medic | Inima ei s-a oprit pe masa de operaţie

Ea este tânăra care a murit în urma unei proceduri banale la medic | Inima ei s-a oprit pe masa de operaţie

O tânără de 29 de ani a murit când avea toată viața înainte. Luase decizia de a face intervenția de liposucție, în ciuda faptului că avea o talie de invidiat.

Ea este tânăra care a murit în urma unei proceduri banale la medic | Inima ei s-a oprit pe masa de operaţie
Sursa foto: Instagram/ luandradel
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2023   •   21:42

Un model a murit la doar câteva ore după ce a fost supus unei proceduri de liposucție, despre care se crede că a fost efectuată de un chirurg privat. Luana a postat o poză cu ea, zâmbitoare, cu câteva ore înainte de a intra în operație. În poză, tânăra era în sala de sport și părea foarte fericită. 

În ciuda siluetei sale, demnă de invidiat, Luana a decis să se supună unei proceduri de liposucție la un spital din orașul ei natal, São Paulo, Brazilia. Într-o declarație, conducerea spitalului a spus că a murit din cauza unei "embolii pulmonare masive".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: O femeie a murit înainte de nunta fiicei sale, după ce a luat un medicament pentru slăbit

"Operația a fost întreruptă și pacienta a fost supusă unor teste care au evidențiat o tromboză masivă. A fost transferată la UTI unde a urmat tratament medicamentos și hemodinamic. Procedura de liposucție a fost efectuată de un chirurg și anestezist privat angajat de familie", a declarat un purtător de cuvânt al Spitalului São Luiz, conform Mirror.

O anchetă cu privire la moartea Luanei este în curs de desfășurare.

×
Subiecte în articol: operatie femeie moarta fotomodel
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close