Antena 3 CNN Externe "Ai luat o bucată din inima mea cu tine". Daniel, un tânăr de 19 ani, a fost găsit mort în baia unui hotel, în timp ce se afla în vacanță cu familia, în Bulgaria

"Ai luat o bucată din inima mea cu tine". Daniel, un tânăr de 19 ani, a fost găsit mort în baia unui hotel, în timp ce se afla în vacanță cu familia, în Bulgaria

Daniel, un tânăr de 19 ani, a murit într-un mod cu adevărat tragic, după ce s-a prăbușit în baia unui hotel din Bulgaria, în timp ce se afla în vacanță cu familia.

"Ai luat o bucată din inima mea cu tine". Daniel, un tânăr de 19 ani, a fost găsit mort în baia unui hotel, în timp ce se afla în vacanță cu familia, în Bulgaria
Sursa foto: Ellen Devenney | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iun 2023   •   08:50

Daniel Smyth, originar din Irlanda, s-a stins din viață săptămâna trecută, la vârsta de 19 ani, în timp ce se afla în vacanță cu familia, în Bulgaria.

Băiatul s-a prăbușit în baia camerei de hotel și a murit pe loc, după ce s-a trezit, la primele ore ale dimineții, cu o stare de rău.

Autopsia a stabilit că Daniel suferea de aritmie cardiacă, adică bătăi neregulate ale inimii, fiind vorba despre o afecțiune pe care tânărul nu știa că o are.

"A avut o afecțiune cardiacă, despre care nu știa. Era o bombă cu ceas, practic, pentru că era inevitabil, tocmai s-a întâmplat să apară când era în vacanță”, a declarant Ellen Devenney-Adams, verișoara lui Daniel.

Citește și: Submarinul Titan, care ducea turiști să vadă epava Titanicului, mai are 40 de ore de oxigen

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Înainte de cumplita tragedie, tânărul a intrat în baie, însă s-a prăbușit peste toaletă și a spart vasul, provocând o scurgere care i-a alertat pe angajații hotelului.

Când au mers să vadă de unde provine scurgerea, angajații au găsit trupul neînsuflețit al lui Daniel pe podeaua din baie.

“Medicii au descoperit că avea această bătăi neregulate ale inimii, numită aritmie cardiacă. În rest, era un băiat de 19 ani în formă și sănătos”, a spus Ellen.

Familia tânărului a fost complet sfâșiată în urma pierderii, însă Daniel a avut o legătură specială cu verișoara lui, care spune că a pierdut, de fapt, o parte din inima ei.

"Inima mea este atât de grea. Aveam o legătură pe care nu o puteam explica. Nu aveam secrete și ne înțelegeam foarte bine. Era inima și sufletul unei petreceri. Nu voi înțelege niciodată de ce a trebuit să fii tu.

Ai luat o bucată întreagă din inima mea cu tine, Dan. Te iubesc mai mult decât pot descrie în cuvinte și imi va fi dor te tine tot restul vieții", a scris verișoara tânărului, potrivit Mirror.

În urmă cu puțin timp, tânărul fusese acceptat la universitate, însă, din păcate, acesta a fost condus pe ultimul drum de cei care îl iubeau atât de mult.

×
Subiecte în articol: tânăr mort boala hotel Bulgaria
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close