Antena 3 CNN Externe Soţia prinţului Norodom Ranariddh al Cambodgiei a murit după accidentul rutier de duminică

Soţia prinţului Norodom Ranariddh al Cambodgiei a murit după accidentul rutier de duminică

Soţia prinţului Norodom Ranariddh al Cambodgiei a murit după accidentul rutier de duminică
17 Iun 2018   •   09:07

UPDATE 16.10

Soţia prinţului Norodom Ranariddh al Cambodgiei, Ouk Phalla, a murit după accidentul în care cuplul princiar a fost implicat duminică în oraşul Sihanoukville din provincia Preah Sihanouk (sud-vestul ţării), a anunţat poliţia, relatează Reuters şi Xinhua.
---------------------

Ouk Phalla, în vârstă de 39 de ani, reprezentantă a dansului tradiţional, a murit din cauza rănilor într-un spital din Preah Sihanouk, unde cei doi au fost transportaţi după accident, a declarat Chuon Narin, şeful poliţiei din provincie.

Prinţul Norodom Ranariddh al Cambodgiei, preşedintele Partidului Funcinpec, şi soţia sa, Ouk Phalla, au fost răniţi duminică într-un accident rutier din provincia Preah Sihanouk din sud-vestul ţării, a anunţat un oficial al poliţiei.

“Atât prinţul, cât şi soţia sa au fost răniţi în accident. Prinţul a fost rănit pe cap şi picioare, dar nu grav”, a declarat pentru Xinhua generalul Chuon Narin, şeful poliţiei din provincia Preah Sihanouk.

În schimb, soţia prinţului, Ouk Phalla, a fost rănită grav în accident, a spus ofiţerul. Cuplul a fost transportat de urgenţă la spital.

Accidentul a avut loc la ora locală 09:00, când SUV-ul lor a lovit frontal o altă maşină care circula din direcţia opusă, a detaliat generalul care s-a deplasat la locul accidentului.

Ranariddh este unul dintre fiii regelui defunct Norodom Sihanouk.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: print cambodgia
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close