Antena 3 CNN Externe Soția lui Mark Zuckerberg, înainte să-l cunoască pe acesta: „Credeam că n-o să facă nimic în viață”

Soția lui Mark Zuckerberg, înainte să-l cunoască pe acesta: „Credeam că n-o să facă nimic în viață”

Soția lui Mark Zuckerberg, înainte să-l cunoască pe acesta: „Credeam că n-o să facă nimic în viață”
16 Oct 2018   •   11:18

Soția lui Mark Zuckerberg nu avea o părere extraordinară despre fondatorul Facebook înainte să iasă la prima întâlnire. Credea că „n-o să facă nimic în viață”, așa cum ea însăși a mărturisit. 

Priscilla Chan și Mark Zuckerberg au studiat amândoi la Harvard și s-au cunoscut la o petrecere, dându-i ulterior o șansă să iasă la o primă întâlnire la film, conform CNN. 

“Ne-am întâlnit la o petrecere la Harvard. Prietenii lui îi organizaseră petrecerea pentru că se temeau că s-ar putea să fie dat afară de la şcoală. Prima noastră întâlnire adevărată a fost după vreo săptămână”, povestește Priscilla Chan.

După prima lor întâlnire, lucrurile au început să se schimbe și să se înțeleagă de minune. Acum s-a dovedit că alegerea a fost cea mai bună. După 15 ani, sunt căsătoriți și au împreună două fetițe, iar Mark nu doar că a realizat ceva în viață, dar este fondatorul celei mai populare rețele, cu peste două miliarde de utilizatori, iar averea lui ajunge până la aproape 70 de miliarde de dolari. 
 

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg sotia viaţa
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close