Antena 3 CNN Externe Șarpe de un metru și jumătate, într-un tren plin cu pasageri, în Marea Britanie: ”A ieșit dintr-un coș de gunoi”

Șarpe de un metru și jumătate, într-un tren plin cu pasageri, în Marea Britanie: ”A ieșit dintr-un coș de gunoi”

Călătorii unui tren au fost nevoiți să-și schimbe vagoanele după ce au observat un șarpe lung de un metru și jumătate, târându-se nestingherit pe podea, în Marea Britanie.

Șarpe de un metru și jumătate, într-un tren plin cu pasageri, în Marea Britanie: ”A ieșit dintr-un coș de gunoi”
Sursa foto: BBC
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iul 2023   •   11:42

Compania feroviară Northern a declarat că șarpele, o specie inofensivă și colorată numită șarpe de porumb, a fost găsit pe ruta Skipton-Leeds, în cursul zilei de sâmbătă, 22 iulie 2023.

Fotografii și videoclipuri cu ”pasagerul clandestin” au fost publicate și pe rețelele sociale înainte ca șarpele să fie dat jos din tren, în Leeds, relatează BBC.

Reptila a fost preluată de RSPCA (Societatea Regală pentru Prevenția Cruzimii Împotriva Animalelor) și este îngrijită de un specialist. Șarpele de porumb este originar din America de Nord și este unul dintre cele mai comune animale de companie exotice din Regatul Unit.

Încă nu este clar cum a ajuns la bordul trenului sâmbătă, însă se pare că unii pasageri au preferat să-și schimbe vagoanele după descoperirea reptilei.

Citește și: "Este singurul șarpe care m-a speriat atât de tare". Momentul în care cel mai mare piton descoperit vreodată este capturat, în Florida

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Compania feroviară a declarat că un conductor a fost alertat în privința șarpelui.

”Prioritatea conductorului a fost siguranța clienților noștri și bunăstarea șarpelui”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Northern.

Șarpele este îngrijit acum la Reptilia, în Ossett, Wakefield.

Citește și: Șarpe, lung de un metru, găsit în spatele unei mașini de spălat, în Mehedinți. Jandarmii au intervenit

”Șarpele este într-o stare de sănătate foarte bună, deci a fost în mod evident bine îngrijit înainte să fie pierdut sau abandonat. Este un șarpe drăguț, nu arată niciun semn de agresivitate – s-o fi temut mai mult de oamenii din tren.

Cineva a spus că inițial a ieșit dintr-un coș de gunoi din tren, așa că mă face să cred că a fost abandonat”, a declarat Megan Sykes, director la centrul de specialitate în reptile

Dacă proprietarii nu se vor arăta interesați să-l ia înapoi în următoarele două săptămâni, reptila va fi găzduită într-o nouă casă.

×
Subiecte în articol: sarpe tren pasageri Marea Britanie
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close