Antena 3 CNN Externe O româncă a izbucnit în lacrimi în faţa judecătorilor din Londra, după ce a recunoscut că a furat bijuterii de 400.000 de lire

O româncă a izbucnit în lacrimi în faţa judecătorilor din Londra, după ce a recunoscut că a furat bijuterii de 400.000 de lire

O româncă, angajată la un hotel de cinci stele din Londra, a izbucnit în lacrimi în faţa judecătorilor, după ce a recunoscut că a furat bijuterii de 400.000 de lire de la clienţi.

O româncă a izbucnit în lacrimi în faţa judecătorilor din Londra, după ce a recunoscut că a furat bijuterii de 400.000 de lire
Sursa foto: mirror.co.uk
de Alin Tarnovschi    |    01 Apr 2023   •   20:09

Sabrina Rova a lucrat ca şi cameristă în hotelul Hilton din Park Lane, nu departe de Palatul Buckingham, iar în perioada în care a fost angajată, tânăra de 23 de ani a furat numeroase bijuterii de lux, printre care un ceas Cartier, cercei Cartier în valoare de peste 22.000 de lire, un ceas Rolex Oyster în valoare de 17.000 de lire, dar şi cercei Dior din perle.

În urmă cu câteva zile, românca a fost adusă în faţa instanţei de judecată, acolo unde procurorii au povestit că tânăra a furat inclusiv carduri de credit ale clienţilor hotelului, iar o dată a folosit unul dintre aceste carduri pentru a face cumpărături la un magazin din apropierea hotelului.

În luna noiembrie a anului trecut, românca a recunoscut o acuzaţie de furt şi fraudă cu un prejudiciu de 187.000 de lire.

Acum, ea a recunoscut alte două acuzaţii de furt cu un prejudiciu de 179.000 de lire, potrivit mirror.co.uk.

Potrivit anchetatorilor, Sabrina Rova se folosea de cardul de acces pentru a intra în camerele hotelului, în care ştia că sunt cazaţi clienţi bogaţi, şi le fura bunurile.

Românca rămâne în continuare în arest până pe 5 aprilie, atunci când judecătorii vor da sentinţa.

×
Subiecte în articol: Londra Anglia Marea Britanie
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close