Antena 3 CNN Externe Român arestat în Spania, după ce a agresat o jurnalistă în direct. Imaginile au devenit virale pe internet

Român arestat în Spania, după ce a agresat o jurnalistă în direct. Imaginile au devenit virale pe internet

Un român a fost arestat, marți după-amiază, în Madrid, după ce a agresat o jurnalistă în timp ce aceasta era într-un interviu în direct.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Sep 2023   •   23:06

Agresiunea s-a petrecut în timpul unei transmisiuni în direct, pe o stradă foarte aproape de piața Tirso de Molina, din centrul Madridului

Jurnalista Isa Balado era în direct când un bărbat cu ochelari negri s-a apropiat de ea din spate și i-a atins fundul în timp ce a întrebat-o de la ce program este.

Tânăra jurnalistă relata în direct despre arestarea proprietarilor unui magazin din cartierul Lavapiés, pentru că au bătut un hoț, care a fost și el arestat. 

Atunci bărbatul care s-a dovedit a fi de naționalitate română, s-a apropiat de ea și, fără să scoată un cuvânt, i-a atins fundul, lucru foart grav potrivit legislației spaniole și considerat infracțiune sexuală.

Citește și: "Am cerut ajutor, dar mi s-a spus să mă descurc" | Româncă, atacată cu un cuţit într-un autobuz din Roma, sub privirile indiferente ale şoferului

După incidentul văzut în direct, realizatorul din studio a oprit relatarea din teren  pentru a-și întreba colega dacă bărbatul văzut de toți telescpectatorii tocmai i-a atins fundul. 

Jurnalista în stare de șoc a confirmat și l-a confruntat pe românul acuzat de agresiune sexuală, și l-a întrebat:

“Oricât de mult vrei să întrebi de pe ce canal suntem, chiar trebuie să-mi atingi fundul? Fac un live și muncesc”, i-a spus jurnalista românului.

Românul a negat, deși imaginile din direct îl contraziceau. “Da, mi l-ai atins. Mi-ar plăcea să mă lași să muncesc, i-a spus reporterița, potrivit elmundo.com.

Imaginile au devenit virale rapid și au starnit indignare pe rețelele sociale.

După denunțul televiziunii, polițiștii l-au reținut imediat pe agresor. Românul nu are antecedente penale.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close