Antena 3 CNN Externe Un român a fost dat jos din autocar și trimis direct la închisoare la un control în trafic în Germania

Un român a fost dat jos din autocar și trimis direct la închisoare la un control în trafic în Germania

Un român, pasager într-un autocar internațional care circula pe autostrada A28 ce conectează Germania şi Olanda, a fost reţinut de poliţişti în urma unui control în trafic.

Un român a fost dat jos din autocar și trimis direct la închisoare la un control în trafic în Germania
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2024   •   16:53

Incidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi la granița germano olandeză. Românul, în vârstă de 41 de ani, se afla într-un autocar internațional care a fost oprit de poliţişti în zona industrială Bunde West pentru verificarea pasagerilor la un control de rutină în trafic.

Urmare cercetărilor, poliţişti germani au descoperit că pe numele românului existau două mandate de arestare emise de doi procurori, notează stiridiapora.ro. 

Mai exact, românul era cautat pentru infracțiuni de furt şi avea pe numele sau o amendă de 1,395 de euro sau să execute o pedeapsă cu închisoarea de 139 de zile. Şi pentru că nu avea banii necesari pentru plata amenzii, poliţiştii l-au dat jos din autocar şi l-au dus la cel mai apropiat centru de corecție.

 

×
Subiecte în articol: Germania roman arestat
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close