Antena 3 CNN Externe Ricky Martin a anunțat divorțul de soțul său, după șase ani de căsnicie: "Onorăm tot ce am trăit în acești ani minunați"

Ricky Martin a anunțat divorțul de soțul său, după șase ani de căsnicie: "Onorăm tot ce am trăit în acești ani minunați"

Ricky Martin a anunțat că a decis să pună punct relației cu Jwan Yosef, cel care i-a fost partener de viață timp de șase ani.

Ricky Martin a anunțat divorțul de soțul său, după șase ani de căsnicie: "Onorăm tot ce am trăit în acești ani minunați"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2023   •   13:58

Ricky Martin și Jwan Yosef au dezvăluit, într-un comunicat transmis către revista People, că au decis împreună să divorțeze.

Cântărețul portorican și partenerul său s-au logodit în 2016 și s-au căsătorit un an mai târziu, în secret.

Cei doi sunt părinții a doi copii, o fetiță și un băiat, Ricky Martin fiind și tată de gemeni, născuți în 2008, cu ajutorul unei mame surogat.

"Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit în toți acești ani minunați.

Citește și: China interzice importurile de alimente din Japonia, după ce a fost aprobată deversarea apei radioactive de la centrala Fukushima

Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație axată pe prietenie, pentru a continua să ne creștem împreună copiii, păstrând respectul și dragostea pe care le avem unul față de celălalt", au transmis cei doi.

Ricky Martin și-a recunoscut public orientarea sexuală în anul 2010, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Ricky Martin divort
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close