Antena 3 CNN Externe Restaurantul în care clienții primesc o sticlă de vin gratis, dacă își lasă telefoanele la intrare. ”Răspunsul a fost foarte pozitiv”

Restaurantul în care clienții primesc o sticlă de vin gratis, dacă își lasă telefoanele la intrare. ”Răspunsul a fost foarte pozitiv”

Strategie inedită pentru a atrage clienți. Un restaurant oferă sticle de vin gratis celor care renunță la telefoane în timpul mesei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   11:33

Proprietarii unui restaurant din Verona au implementat o strategie inedită: toți clienții care renunță la telefoane în timpul mesei primesc o sticlă de vin din partea localului.

Restaurantul Al Condominio a fost deschis în luna martie, iar proprietarul susține că scopul acestei inițiative este de a încuraja clienții să discute între ei, în loc să se uite constant la telefoane.

”Am vrut să deschidem un restaurant care să fie diferit de celelalte. Așa că am ales acest format - clienții pot alege să renunțe la tehnologie în timp ce se bucură de un moment de destindere împreună. Tehnologia devine o problemă - nu este nevoie să te uiți la telefon la fiecare cinci secunde, dar pentru mulți oameni este ca un drog... În acest fel au ocazia să o lase deoparte și să bea un vin bun”, a explicat proprietarul, relatează The Guardian, cita de Profit.ro.

Potrivit proprietarului restaurantului, inițiativa a înregistrat succes încă de la început, iar clienții sunt încântați de această idee.

Oamenii vor avea posibilitatea de a alege să își pună deoparte telefonul, care va fi plasat în propria cutie, sub cheie, la intrare. Ulterior, clienții trebuie să arate cheia chelnerului, care le va servi sticla de vin.

Mai mult decât atât, cei care lasă o recenzie legată de experiența în cadrul localului vor beneficia de o masă din partea casei la următoarea vizită.

”Răspunsul a fost foarte pozitiv. Nouăzeci la sută dintre clienți au ales să lase deoparte telefoanele în schimbul vinului. Este cu adevărat un lucru frumos să vezi cum oamenii acceptă acest lucru - vorbesc unii cu alții în loc să se uite la fotografii sau să răspundă la mesaje pe telefon”, mai spune proprietarul.

×
Subiecte în articol: restaurant verona clienti sticlă de vin
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close