Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Român ucis din gelozie, în Republica Moldova. A fost surprins de soțul femeii cu care trăia o poveste de iubire

Român ucis din gelozie, în Republica Moldova. A fost surprins de soțul femeii cu care trăia o poveste de iubire

Român ucis din gelozie, în Republica Moldova. A fost surprins de soțul femeii cu care trăia o poveste de iubire
27 Ian 2019   •   16:58

Un român a fost înjunghiat mortal, duminică, în orașul Bălți din Republica Moldova, în care lucra. Bărbatul de 38 de ani a fost atacat de soțul amantei cu care avea o relație. Agresorul a fost prins de polițiști și riscă închisoarea pe viață.

Cu o noapte de comiterea crimei, bărbatul i-a spus soției sale, pe care o bănuia de infidelitate, că nu va dormi acasă. Motivul: omul plănuia să o urmărească.

Duminică dimineața, femeia a ieșit din apartament, alături de amantul ei, un român de 38 de ani. În acel moment, soțul ei a înjunghiat-o în brațul stâng.

Atunci, românul a încercat să-și apere iubita, însă a fost înjunghiat într-unul dintre picioare.

„Persoana bănuită de comiterea infracţiunii i-a aplicat lovitură de cuţit în regiunea piciorului. Între ei s-a pornit o ceartă, după aia au pornit nişte reglări de conturi, întinzându-se au ieşit afară, în curtea blocului, apoi în drum, în drum iarăşi s-au îmbrâncit unul pe altul, până la urmă cetăţeanul care a fost lovit de cuţit a căzut jos fără cunoştinţă”, a declarat Oleg Cojocaru, şeful Inspectoratului de Poliţie Bălţi, pentru Publika.

Pentru că a pierdut mult sânge, românul a murit în drum spre spital.

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close