Antena 3 CNN Externe Republica Moldova O femeie din Rezina și-a obligat fiul să se sinucidă în timp ce ea filma și transmitea pe Facebook

O femeie din Rezina și-a obligat fiul să se sinucidă în timp ce ea filma și transmitea pe Facebook

O femeie din Rezina și-a obligat fiul să se sinucidă în timp ce ea filma și transmitea pe Facebook
Sursa foto: foto- Pexels
08 Sep 2019   •   19:01

O femeie din satul Peciște, raionul Rezina, și-a împins băiețelul de doar câțiva ani spre sinucidă. Mai mult, aceasta a filmat momentul, în care îi explică băiețelului ce trebuie să facă. Imaginile șocante au fost plasate pe rețelele de socializare. Din fericire, copilul a fost salvat la timp.

Ministrul Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, anunță că poliția a reușit să intervină la timp, iar băiețeul a fost salvat. Copilașul a fost preluat de rude și se află în siguranță deplină.

„Poliția a intervenit rapid. Băiețelul se află în siguranță, un psiholog urmează a-l consulta. Mama este caz aparte și o vor prelua pentru consult medicii. Mâine dimineața se va întruni Comisia pentru protecția copilului aflat în dificultate și va decide pașii următori pentru a asigura protecția și suportul necesar copilului”, a scris pe Facebook Ala Nemerenco, scrie jurnal.md.

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close