Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Moarte cumplită pentru un copilaș. Mama sa s-a îmbătat, l-a scăpat într-un șanț și a uitat de el

Moarte cumplită pentru un copilaș. Mama sa s-a îmbătat, l-a scăpat într-un șanț și a uitat de el

Moarte cumplită pentru un copilaș. Mama sa s-a îmbătat, l-a scăpat într-un șanț și a uitat de el
28 Noi 2018   •   19:50

Un copil de numai 1 an și 4 luni a fost găsit mort pe un șanț din comuna Soltănești, raionul Nisporeni, din Republica Moldova.  

Mama copilului a băut ieri noapte cu o cumătră. Pe drum spre casă, s-a împiedicat și a scăpat copilul. Ea s-a ridicat și s-a dus acasă, dar pe copil nu l-a mai luat, a informat publika.md.

Dimineață, când s-a trezit din beție, femeia a descoperit că nu mai are copilul! Și a pornit împreună cu  o soră să-l caute. L-a găsit, însă acesta murise înghețat. 

„Deplasându-se pe drum, având copilul în brațe, l-a scăpat din brațe, iar ulterior s-a întors acasă fără copil, s-a întors ca să se culce”, a menţionat Victor Triboi, șeful secției de urmărire penală.

„Noaptea, am înțeles că doamna cu copilul s-a dus la femeia din mahala și cerea copilul. Femeia s-a mirat și a spus că nu a luat copilul și ea a ieșit în drum și când s-a uitat într-o parte a văzut copilul mort”, a precizat Nicolae Vasilache, primarul satului Soltănești. „

Doamna consuma alcool, tot timpul copilașul cela rămânea cu bunica, iar ea se ducea nu știu pe unde. O mamă iresponsabilă”. „Ei nu au grijă de copii. Tatăl lor tot îi dă cu păhărelul, o familie destrămată”. 
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close