Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Explozie puternică la Chișinău. Mai mulți morți și răniți după ce o grenadă a fost detonată

Explozie puternică la Chișinău. Mai mulți morți și răniți după ce o grenadă a fost detonată

Explozie puternică la Chișinău. Mai mulți morți și răniți după ce o grenadă a fost detonată
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mar 2018   •   12:27

O explozie puternică a avut loc marți în Chișinău, după ce un magazin a sărit în aer după detonarea unei grenade. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte două sunt grav rănite.


Două pesoane au decedat, iar alte două au fost rănite după ce un magazin a sărit în aer după detonarea unei grenade. 

Potrivit primelor informații, explozia a avut loc la ieșirea din magazin, după ce un client a cumpărat țigări. La ieșirea din magazin, o grenadă pe care ar fi avut-o bărbatul asupra lui s-a declanșat, notează Publika.md. 
Conform ultimelor informații, explozia a survenit în urma detonării accidentale a grenadei. 

Tragedia s-a produs în urma unei certe banale între doi clienți ai magazinului și vânzătoarea, care ar fi refuzat să le vândă acestora băuturi alcoolice. Cei doi ar fi amenințat-o pe femeie cu grenada.

Persoanele decedate ar fi un bărbat și vânzătoarea acestui magazin. Alte două persoane rănite de explozie se aflau în magazin.

La fața locului a intervenit poliția care a încercuit zona. Traficul este blocat pe străzile A. Mateevici, în perimetrul străzilor Bulgară și Vasile Alecsandri.

Inspectoratul General de Poliție anunță că oamenii legii sunt deja la fața locului. Reprezentanții instituției mai spun că explozia a avut loc pe strada Armenească la intersecție cu strada Mateevici din Chișinău.

×
Subiecte în articol: explozie grenada magazin Chisinau
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close