Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Doliu în politică! Fostul vicepreședinte al Parlamentului din Republica Moldova a murit la 69 de ani 

Doliu în politică! Fostul vicepreședinte al Parlamentului din Republica Moldova a murit la 69 de ani 

Doliu în politică! Fostul vicepreședinte al Parlamentului din Republica Moldova a murit la 69 de ani 
12 Sep 2019   •   11:18

Fostul vicepreședinte a Parlamentului din Republica Moldova, Maria Postoico, a murit la vârsta de 69 de ani. Fosta deputată PCRM a pierdut lupta cu maladia cumplită de care suferea și a încetat din viață la vârsta de 69 de ani. Femeia lasă în urmă un soț și doi copii.

Decesul Mariei Postoico s-a produs în noaptea de marți spre miercuri și a fost anunțat de Elena Bodnarenco, fostă colegă cu Maria Postoico în Partidul Comuniștilor din Republica Moldova. În mesajul ei, Elena Bondarenco a subliniat loialitatea Mariei Postoico și a afirmat că Republica Moldova a pierdut "o fiică credincioasă". 

“Vor fi multe cuvinte frumoase și corecte, dar ea a spus principalul lucru despre ea însăși: «Sunt loială familiei, prietenilor și alegătorilor». Astăzi, Moldova a rămas fără o fiică credincioasă”, a fost mesajul Elenei Bodnarenco pe contul de Facebook după decesul Mariei Postoico potrivit jurnal.md.

 

 

×
Subiecte în articol: Republica Moldova a murit ANI
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close