Antena 3 CNN Externe Republica Moldova A născut în toaletă din cauza indiferenţei medicilor: „M-a întrebat de ce urlu. Mă mir cum de am rămas vie”

A născut în toaletă din cauza indiferenţei medicilor: „M-a întrebat de ce urlu. Mă mir cum de am rămas vie”

A născut în toaletă din cauza indiferenţei medicilor: „M-a întrebat de ce urlu. Mă mir cum de am rămas vie”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Ian 2018   •   20:02

Mai mulţi angajaţi de la Institutul Mamei şi Copilului din Chișinău au fost suspendaţi din funcţie, după ce o tânără de 19 ani s-a plâns că a născut de una singură în toaleta spitalului.

Pacienta a făcut un avort medicamentos la indicaţia medicilor care au spus că fătul are numeroase malformaţii. Spune că a suportat dureri groaznice și a fost ignorată de medici.

Medicii i-au dat un medicament care poate fi administrat doar până la nouă săptămâni, însă ea avea 21 de săptămâni de sarcină.

„Văzând că uşa e deschisă, asistenta medicală a venit înăuntru şi a zis de ce urlu,sperii alte fete, că la fel ca mine au mai fost, că nu are cu ce să mă ajute. Mă mir cum de am mai rămas vie”, a povestit tânăra.

După 24 de ore de chinuri, tânăra spune că se afla singură, în toaleta din secţie. Pacienta povesteşte că fătul, care era mort, nu avea malformaţii la nivelul feței sau pe mâini, aşa cum spuneau medicii, după ecografie, potrivit ProTV Chişinău.

×
Subiecte în articol: nascut toaleta Chisinau medici
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close