Antena 3 CNN Externe Regizorul filmului "Bohemian Rhapsody", nominalizat la Oscar, acuzat de abuz sexual împotriva unor minori

Regizorul filmului "Bohemian Rhapsody", nominalizat la Oscar, acuzat de abuz sexual împotriva unor minori

Regizorul filmului  "Bohemian Rhapsody", nominalizat la Oscar, acuzat de abuz sexual împotriva unor minori
Sursa foto: foto- Facebook
23 Ian 2019   •   17:47

Bryan Singer, regizorului filmului nominalizat la Oscar, "Bohemian Rhapsody", a fost acuzat de întreținerea de relații sexuale cu minori

Un bărbat, una dintre victime, a dezvălăluit că a întreținut relații intime cu regizorul la o petrecere organizată de el, pe când avea doar 17 ani. Un altul spune că același lucru s-a întâmplat când avea 15 ani. Ambii au dezvăluit cu regizorul știa că erau minori. 

Articolul din The Atlantic arată că unele victime au susţinut că au fost seduse de Singer, altele, că au fost violate. Toate presupusele victime au spus că aceste experienţe le-au marcat psihologic, confruntându-se ulterior cu depresia, sindrom posttraumatic, dependenţa de diverse substanţe, potrivit TheIndependent. 

În decembrie 2017, Bryan Singer a fost concediat din echipa de producţie a filmului "Bohemian Rhapsody", după ce regizorul a fost acuzat că a violat, în 2003, un bărbat care, la acea vreme, era minor. Singer a negat acuzaţiile.

×
Subiecte în articol: oscar minori
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close