Antena 3 CNN Externe Reacția lui George Soros după noile atacuri asupra sa

Reacția lui George Soros după noile atacuri asupra sa

Reacția lui George Soros după noile atacuri asupra sa
17 Ian 2018   •   15:07

Atacurile asupra finanțatorului și miliardarului George Soros reprezintă cea mai izbitoare manifestare a schimbării realităților politice, în special în Europa Centrală și de Est, scrie Financial Times.

La Institutul „Open Society“ (Fundația Soros) există acum o dispută aprigă asupra faptului dacă nu cumva campania de răspuns față de cea realizata acum împotriva miliardarului va declanșa eforturi și mai mari de „demonizare“ a lui Soros, scrie ziarulnational.md.

Însăși finanțatorul subliniază că nu intenționează să se ferească de atacurile îndreptate împotriva lui. Inițial, el planifica închiderea fondului până la moartea sa. În schimb, în noiembrie anul trecut ,el a confirmat că a transferat fondului său alte 18 miliarde de dolari.

În general, pentru întreaga perioadă a existenței „Societății Deschise”, Soros a transferat 32 de miliarde de dolari acestei organizații.

„Cred că pot spune că sunt norocos cu dușmanii mei”, a comentat Soros atacurile asupra sa. „Din acest motiv, mă simt mai mult decât pregătit să lupt pentru o cauză justă”.

Finanțatorul este convins că majoritatea atacurilor asupra lui sunt organizate de Rusia. „Putin are o neplăcere personală față de mine”, spune el.

 

×
Subiecte în articol: George Soros
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close